Att sälja motorbåt

Vill du sälja din båt i Stockholm eller på annan plats i Sverige? Kontakta oss på Stockholms Båtdepå för en smidig affär.

Säljer

Stockholms Båtdepå säjler din motorbåt i Rindöhamn/Vaxholm med bästa säljläge vid restaurang Syrran & Jag. Vi på Stockholms Båtdepå har lång erfarenhet av begagnade försäljningsbåtar, och arbetar för en trygg försäljning för både säljare och köpare.

Varudeklareras

Alla båtar varudeklareras för att du som kund ska veta vad du köper och säljer. Vi marknadsför er båt, ordnar finansiering via Swedbak Finans och Ecster, vi ordnar även med försäkring via SVEDEA.

Hämtar

Innan försäljning hämtar vi din motorbåt runt om i Sverige som exempelvis Karlstad, Västervik, Göteborg, Valdemarsvik, Gävle, Norrköping, Vaxholm, Nacka, Värmdö, Tyresö, Haninge, Nynäshamn, Österåker, Täby, Lidingö osv.

Värdering av motorbåt

Vi värderar er motorbåt innan försäljning och tittar på vad andra objekt sålts för. Vi ser över båtens skick, utrustning, motor osv. Sälj din motorbåt via oss!

Värdering av motorbåt

Förmedlingsavtal

Tillsammans går vi igenom förmedlingsavtal. Vi ser till att du tryggt kan sälja din motorbåt via oss.

Vi går igenom förmedlingsavtal när du säljer motorbåt till oss

Genomgång av båt

Vi går igenom båten tillsammans med säljaren. Där säljaren lämnar över all dokumentation samt gällande försäkringsbrev. Båten skall vara helförsäkrad tills den är såld.Sälja motorbåt - Genomgång innan försäljning

Varudeklarering

Vi varudeklarerar din motorbåt.

Vi varudeklarerar din motorbåt vid försäljning

Försäljningsbrygga

Säljer du din båt till oss så visas och marknadsförs den vid vår försäljningsbrygga eller hos kund där vi sköter provkörningar samt visningar. Vi sköter hela processen!

Vi har en försäljningsbrygga för dig som säljer motorbåt

Internet & sociala medier

Vi erbjuder försäljning med marknadsföring via internet och sociala medier. Sälj din motorbåt via oss på Stockholms Båtdepå. 

Vi erbjuder marknadsföring när du säljer båt via oss

Bud

Alla bud oavsett storlek lämnas till säljaren. 

Du får alla bud vid en försäljning

Utebliven affär

Vid utebliven affär uppstår ingen kostnad.

Du betalar inget vid utebliven affär av motorbåt

Finansiering

Vid affär så kan vi erbjuda finansiering via Swedbank finans och Ecster samt förmånlig försäkring via SVEDEA.

Finansiering

Inbyte

Vi byter in båtar.

Byte av motorbåt

Hall, Rindöhamn

Vi kan även visa motorbåten på land året runt i vår hall vid Rindöhamn.

Vi kan även vi8sa upp din motorbåt inomhus

Vi sköter försäljningen av din motorbåt!

Att sälja motorbåten via en båtmäklare är en enkel och mer stressfri process då vi sköter hela jobbet. Vi är en pålitlig båtförmedling som har lång erfarenhet av att sälja båtar av olika märken och modeller. Det är viktigt att du som kund känner dig trygg genom hela processen och därför lämnas alltid alla bud direkt till säljaren.  

Vi hjälper dig att prissätta båten utifrån den befintliga marknaden samt andra faktorer som påverkar priset. Därefter ser vi till att båtannonsen når ut till relevanta köpare genom vår hemsida och marknadsföring via sociala medier samt internet. 

När en potentiell köpare är intresserad av båten ser vi till att förhandla med dem och hjälper till att avsluta affären. Vi hjälper dig i hela processen med att sälja din motorbåt!

Vi kan även vi8sa upp din motorbåt inomhus

Sälja motorbåt via oss – Hur går det till?

Det ska vara smidigt och tryggt att sälja båten via en båtmäklare. Vi är en erfaren båtförmedlare som hjälper dig när det är dags att sälja din motorbåt. Vi har sålt ett stort antal motorbåtar under åren av märken som Aquador, Askeladden, Bayliner, Buster, Finnmaster, Flipper, Nimbus och många fler. 

Vi hjälper dig med hela processen från värdering till såld båt. Vi ser till att marknadsföra båten på internet och sociala medier så att du kan få så många bud som möjligt. Vi erbjuder även möjlighet till inbyte om du vill sälja din motorbåt i samband med köp av en ny båt som vi förmedlar. Med oss på Stockholms Båtdepå är det enkelt att sälja båten och vi lämnar alltid alla inkommande bud till säljaren. Ta gärna kontakt med oss för mer information.