VI ERBJUDER BÅTFÖRVARING UNDER VINTERN I STOCKHOLM

Söker ni vinterplats till er motorbåt?

Söker ni vinterplats till er motorbåt? Vi förvarar motorbåtar upp till 28 fot max 4ton både utomhus, i kallhall/tälthall eller inomhus med 4+ grader. Vi ligger i Vaxholm skärgårdens huvudstad. Kontakta oss idag!

BÅTFÖRVARING VID RINDÖHAMN

BÅTFÖRVARING VID RINDÖHAMN

Vår målsättning är att erbjuda en smidig och professionell förvaring av din båt vid Rindöhamn, vi har flera samarbetspartners för att du som kund ska ha tillgång till det bästa av din båt. Vi erbjuder allt från upptagning, service, reparationer till försäljning av din båt.

VI HAR ETT FULLSERVICE KONCEPT.

VI HAR ETT FULLSERVICE KONCEPT.

Kontakta oss för offert på Vinterförvaring: Förvaring Varmhall 950kr/ kvm Upp till 32 fot max 6 ton Förvaring Kallhall 750kr/kvm Upp till 32 fot max 6 ton Förvaring utomhus 475 kr/kvm

I ALL FÖRVARING INGÅR

I ALL FÖRVARING INGÅR

Upptagning, Sjösättning, Tvätt botten, skrovsidor upp till relingslist, Pallmaterial och Laddning av batteri. Våra servicetekniker kan utföra alla slags arbeten ni vill ha gjort på er båt.

Vinterförvaring båt i varmhall inomhus

Vid förvaring inomhus kan man lämna allt i båten som dynor kapell mm, denna förvaring är för den som vill unna sin båt det lilla extra. Vinterförvaring inomhus är bra då det inte finns någon fukt och båten står helt torrt. Kontakta oss för offert.

I vinterförvaring ingår: 

  • Upptagning
  • Sjösättning
  • Pallmaterial
  • Högtryckstvätt botten
  • Tvätt skrovsidor
  • Laddning batterier

Vinterförvaring båt pris

Priset på er vinterförvaring beror på storlek av båt samt vilken typ av förvaring ni vill ha. Kontakta oss för pris på just er båt.

Båtförvaring med fullservice

Fullservice innebär att vi tar hand om allt som behövs till just er båt, vi har många sammarbets partners. Ni lämnar båten vid vår försäljningsbrygga på hösten och hämtar båten på våren, kan inte bli mycket enklare. Vi tar hand om upptagning, polering, bottenmålning, service, installationer mm.

Förvara din båt på Rindö i Vaxholm

Vi är belägna på Rindö i Vaxholms kommun med både vinterförvaring och försäljning av begagnade båtar i skärgårdens huvudstad. Vid vår försäljnings brygga i Rindöhamn tar vi emot er båt till förvaring. Läget gör att det är nära till kommuner som Värmdö, Åkersberga, Täby, Lidingö, Danderyd.

Hur fungerar båtförvaring?

Hos oss är båtförvaring enkelt för dig som kund. Vi tar emot er vid vår försäljnings brygga i Rindöhamn där vi skriver ett förvaringsavtal och ni lämnar era båtnycklar. Vi tar sedan upp båten med vår hydraulvagn och förvarar er båt. Under vintern gör vi de jobb som är beställt som tex service mm. Sedan när våren kommer så kommer ni till vår försäljningsbrygga och hämtar upp er båt, våra förvaringstider är från Augusti till 15 Maj. Vi hör av oss angående sjösättningstider på våren, beroende på när ni tog upp avgör när ni får er båt på våren. Sjösättning börjar för de som vill i tidigt redan i mars. Men majoriteten går i mellan April till 15 Maj.